Katthotellet Villa Minnet

Vilka fina katter!

Det finns många anledningar till att bo på kattpensionat när man är katt! Oftast ska ju matte eller husse bort på semester men vi har haft katter här av alla möjliga anledningar. Just supersnygga huskatten Hampus är här på grund av stambyten och annat joxande hemmavid och då kan det vara bättre att bo på hotell och ha det lugnt och skönt!

Hampus var en riktig blygis de första dagarna. Han har ju inte varit på hotell förut så då kan det ta ett tag att vänja sig men nu är han hur gosig som helst och går till och med på upptäcktsfärd i korridoren 🙂

Elvis – vår stammis och tillika stora Sibirier – är också här hos oss nu och vi tycker bara att han växer och växer för varje gång. Inte på bredden då 😀

Lilla Smilla såg ni i förra videon när hon gnaskar på sin favoritpinne. Stackars Smilla har lite färre tänder än normalt och ibland fastnar överläppen lite gulligt på ena sidan där det saknas en hörntand. Lilla hjärtat!

Hampus

Hampus

Elvis

Elvis

Smilla

Smilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *