Katthotellet Villa Minnet

Fullt hus!

Äntligen är alla sportlovskatter här – som vi har längtat! 🙂

Vi har hela 28 st katter här som alla mår bra och myser! Inget hissande och väsande utan bara härligt goa katter. Det kan ju bero på att av dessa 28 katter så är 24 av dem stammisar (19 av dem är t o m guldkunder! :-))

Det är nästan att man kan höra dem säga ”Tjena Zingo! Läget? Och bilen går bra? Har du fångat något på senaste?….” Haha!

Vi tittar lite närmare på lilla hotellet idag där vi bl a har nykomlingarna Red Alert, Anastasia och Cleo. Cleo utnyttjar sin uteplats fullt ut och är supersocial och go. Red Alert och Anastasia som inte heller har varit här förut började såklart att väsa lite på sina grannar, men slutade snabbt då de inte fick något gensvar… 🙂

Ett härligt kattgäng med andra ord!

Red Alert

Red Alert

Cleo

Cleo

Tarzan

Tarzan

Lakrits

Lakrits

Emelia

Emelia

Emser

Emser

Leo

Leo

Anastasia

Anastasia

Zingo

Zingo

Disa

Disa

Jaxon

Jaxon

Grayson

Grayson

2 tankar om “Fullt hus!

  1. Johan

    Åh vilka fina bilder! Det syns att Leo mår bra! Han får väl börja räknas till veteranerna. Det känns oerhört tryggt att han är med er – lillhusse längtar efter honom, Leo är en riktig gosare, vill bara vara nära! Vi längtar alla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *