Katthotellet Villa Minnet

”Mycket katt för pengarna”

En hälsning från katthotellet kommer ikväll från några av våra gäster. Den underbart ståtlige Stefan, en supermysig Maine Coon, har i veckan förlorat sin kattvän och vi gosar så mycket vi kan med honom så han inte ska vara så ledsen. Han älskar att bli borstad och vi bär omkring på honom som en bäbis. Han väger ju hur mycket som helst och det är ju det som är så härligt. Vi brukar säga ”mycket katt för pengarna”…. 🙂

Vi har även två nykomlingar i hotellet Disco och Mrs Morris. Mrs Morris är, som hon låter, lite morrig och väsig men hon börjar vänja sig nu och kommer och buffar med huvudet allt oftare för lite gos. Disco är en stor fin sibbe som var lite blyg när han kom men har nu börjat utforska omgivningen – inkl uteplatsen.

Vi förbereder bägge hotellen för den stora anstormningen lagom till sportlovet och redan nu på torsdag så börjar rummen att fyllas upp. Härligt att få se många av våra stammisar här igen! Vi längtar!

Den ståtlige Stefan

Den ståtlige Stefan

Mrs Morris

Mrs Morris

Disco

Disco

En tanke om “”Mycket katt för pengarna”

  1. Eva Ackheden

    Känns alltid lika tryggt att ha sina pälsklingar hos er😻👍🏻
    Tack för att Stefan får vara lite bäbis😻
    Eva o Jonas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *