Katthotellet Villa Minnet

Intervjuer på G

Sommaren närmar sig och det är vår i luften! Vi håller just nu för fullt på att intervjua sommarjobbskandidater. Det är massvis med ungdomar som bor i Viby eller annan del av Sollentuna som är intresserade av att komma och jobba med oss – det är vi väldigt glada för!

Idag visar vi upp Pascal, Maja och Balthazar. Pascal är den supersnygge fyraårige ragdollen som är så snygg att att man nästan baxnar. Det är så otroligt fint med den ljusgrå/beiga täckningen. Pascal är här för första gången och är helt enkelt supersocial. Springer ut ur rummet så fort man öppnar dörren! 🙂 Ingen blyghet här inte!

Sedan har vi två seniorer Maja och Balthazar som är 12 och 13 år. Balthazar som är den stora trygge brunbjörnen som inte gör en fluga förnär. Och så Majis som är en riktig kelgris.

Alla hälsar att de mår bra!

Pascal

Pascal

Balthazar

Balthazar

Maja

Maja

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *