Katthotellet Villa Minnet

Manx!!

Det finns fortfarande massor av ovanligare kattraser vi ännu inte har sett här. Vissa är förstås väldigt ovanliga så det är inte så konstigt! För ett par dagar sedan så blev vi glatt överraskade när Fabian och Pelle skuttade ut ur sina burar, glada som lärkor! Dock noterade vi att det saknades något som brukar vara ganska utmärkande för en katt – svansen.

Och just svansen är det som saknas hos dessa små rackare och denna ras. Det finns i och för sig små stubbar kvar som glatt reser sig lite när de blir glada att se oss och det gör det hela ännu gulligare 🙂

Fabian och Pelle är jättekul att ha hos oss och vi bjuder på några bilder av de här pigga och gosiga katterna!

Pelle

Fabian

Fabian rullar runt

Pelle rullar runt

Fabian

Pelle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *