Katthotellet Villa Minnet

Utesittardag!

Äntligen så har vårsolen kommit på riktigt till oss och det är vi alla glada över! Speciellt våra kattgäster som bor i svit! Det ligger en katt på de flesta av våra uteplatåer en dag som denna och en av dem är lilla Ester – burmakatten och förstagångsbesökaren som är helt underbar! Ester hade aldrig varit borta från husse eller matte mer än en dag i sitt åttaåriga liv och hon var naturligt blyg och skeptisk här i början men nu känner vi verkligen att hon trivs och har gjort sig hemmastadd och det är vi så glada över!

Ett annat kattpar som också är förstagångsbesökare är ”mor-och-dotter-duon” Lilo & Tiffy där Lilo är mamman! De var inte blyga för fem öre och stormade glatt ut ur sina burar med höga svansar. Vi tror inte vi har sett dem utan höga svansar sedan dess och de stormtrivs ute i solen idag där de bara sitter och spanar och njuter 🙂

Zara och Zandra, två av våra stammisar, hälsar så gott också!

Ester ute i vårsolen

Ester ute i vårsolen

Ester

Ester

Tiffy

Tiffy

Lilo

Lilo

Zandra

Zandra

Zara

Zara

Snygg-Ester

Snygg-Ester

En tanke om “Utesittardag!

  1. Ann-Mari Levander

    Ester vi kommer strax och hämtar dig😻
    Tryggt att höra att du haft det bra! Du liknar faktiskt de egyptiska katter vi sett på vår resa, liten med kort silkig päls😻

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *