Katthotellet Villa Minnet

Korttidsgäster!

Nu har vi precis nästan blivit klara med den gigantiska operation det är med att städa ur alla rum efter påskrushen men redan nu börjar nya fluffiga vänner att checka in. Vissa ska vara här över nästa ledighet som är valborg men vissa är bara här en kort liten tid. Som 6 månader lilla Bengalhonan Pixie till exempel!

Pixie är söt som socker och har en lika gullig liten röst att matcha utseendet med! Hon är en slank, smidig och perfekt liten Bengal som vi ärligt talat haft svårt att sluta plocka upp och greja och gojsa med! Alla borde få krama om en så här liten Bengal! Hon hälsar att hon älskar sin uteplats men att det här med kattluckan inte riktigt har sjunkit in ännu. Tur det är så varmt så vi kan ha öppen dörr åt henne!

Lucy och Percy är också här med oss några dagar och det är ena riktigt pratglada pratkvarnar som definitivt fattar det här med kattlucka! Det syns verkligen att det finns Persergener i dessa och de är så himla fina! Synd att vi inte får ha dem längre hos oss bara!

Pixie

Pixie

Pixie gillar att solbada

Pixie gillar att solbada

Pixie spanar på grannarna

Pixie spanar på grannarna

Lucy

Lucy

Percy

Percy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *