Katthotellet Villa Minnet

Påskveckan och solen är här!!

Härliga påsken! Sol, värme och katter är det nu gott om här hos oss och vi spenderade mycket av gårdagen med att fota katter, mysa med katter, fixa och borsta katter, medicinera katter, plocka en och annan fästing på katter och allt annat mellan himmel och jord som behövs för våra härliga kattgäster!

Vi har en fin mix av både nya gäster och stammisar den här gången och idag får ni se lite av både och! Vi fick in två stycken Zimba från helt olika familjer och båda stavar med ”Z”! De må inte se likadana ut men de har båda precis samma underbara sätt! De gillar att buffa och stryka och mysa och blir gärna runtburna! Sebastian hälsar att han älskar utemiljön här och kan inte få nog av att sova och glassa i solen!

Nellie har för länge sedan glömt att hon måste vara arg på andra katter och knatar nöjt in och ut genom sin kattlucka. Vi skulle vilja påstå att det är 50/50 att hon är inne eller ute när vi öppnar hennes rum! Vi har ett par förstagångsbesökare som inte stannar så länge i form av seniorduon Antonia och Vanja. 16 och 19 år gamla och jättefina katter! Vanja hälsar att blodtrycksmedicinen knapras utan problem!

Vi önskar er en fortsatt härlig påskvecka, kära vänner!

Sebastian myser utomhus

Sebastian myser utomhus

Sebastian i sin älskade holk

Sebastian i sin älskade holk

Antonia

Antonia

Vanja

Vanja

Zimba i lilla hotellet

Zimba i lilla hotellet

Texas

Texas

Nellie

Nellie

Zimba

Zimba

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *