Katthotellet Villa Minnet

Vår i luften

Det känns verkligen som vår i luften nu – hoppas att väderprognosen visar fel att det ska snöa i Stockholm…

Vi har jättemånga stammisar i hotellet nu och många visar upp sig från sin finaste gå-bort- sida.

Vi har Burman Saga här som aldrig slutar spinna. Cleo som pratar högt och ljudligt att ”glöm inte bort att borsta mig”. Vi har Bosse som älskar att klättra upp på oss (med sina vassa klor) och älskar att ge oss små kärleksbett… :-). 19-årige Kotten med artros som ligger i hängmattan en kvart efter incheckning, medans vi undrar hur tusan han kom upp där… Ivan den ilskne och Boris den urmysige ragdollen har också varit här förut. Ivan är hur lugn som helst nu, men när han kommer hit är han oftast helilsk – vi vet dock att det lägger sig efter några dagar :-).

Tiger och Trassel är här för första gången. Tiger njuter mycket av sin uteplats som även Trassel gör. Trassel är dock fortfarande väldigt blyg och vill än så länge inte visa upp sin mysiga sida.

Vi vill även meddela att det inte finns några rum ledigt över julen i skrivande stund. Sista platsen gick nu i veckan. Det finns dock fyra platser kvar över nyår. Vi har även fått en avbokning på en av sommarens hetaste veckor – v29! Vi har ledigt i svit mellan den 15-24 juli. Först till kvarn för den som är intresserad!

Saga

Saga

Boris

Boris

Ivan

Ivan

Kotten

Kotten

Bosse

Bosse

Cleo

Cleo

Trassel

Trassel

Tiger

Tiger

En tanke om “Vår i luften

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *