Katthotellet Villa Minnet

Hälsningar från Grabbarna Grus!

Nu ska ni få höra, husse och husse. Vi var försiktigt positiva till det här med Katthotell i början eftersom vi, på förhand, hade blivit lovade guld och gröna skogar. Det var ju ett kul skämt. Visst – vi har värsta lägenheten här med två rum, vad-man-skulle-kunna-kalla-en-balkong samt Room Service. Men. Men men men. Vi har ju fått en massa grannar också! Det stod det inte något om i broschyren. Och de kan se oss också. Mitt i natten liksom! Hallå?

Grannarna har vi, dock så sakteligen, upptäckt, verkar inte vara farliga men vi är på vår vakt. Man vet aldrig med nyfikna ögon. Vi har hittat våra speciella platser där man har god utsikt över omgivningarna och samtidigt en trygg plats att vara på. Så läget är lugnt. ”For now”.

Sen ska vi inte glömma den där toffelskyfflande tjyvgubben. Han är för det mesta faktiskt ganska trevlig och hyfsat väluppfostrad. Han är liksom inte för påträngande med sina kladdiga tassar. Det är precis lagom. Zeus har dock fått smaka på hans köttiga korvfingrar då han står där med Zeus medicin och tvingar ner eländet rakt ner i svalget på honom. Ovärdigt. Nä. Nu får ni ta och komma hem så det blir ordning på torpet igen.

Varmaste hälsningar från era trogna Apollon, Zeus och Heros.

Apollon

Apollon

Zeus

Zeus

Heros

Heros

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *