Katthotellet Villa Minnet

Jag vill ha ett eget inlägg säger Gustav

Hej kära husse och matte!

Jag skriver det här brevet till er för jag saknar er och jag längtar faktiskt efter att se er igen. Livet här på kattpensionatet är väl hyfsat. Det finns fördelar – absolut. Jag kan exempelvis vara utomhus 24 timmar om dygnet och det är jag. Förutom när jag äter för då är jag inte det.

Jag är väldigt noggrann med att inte visa att jag är inne. Den där gubbtjyven som hasar runt i korridoren och trallar på någon konstig melodi här verkar nöjd så länge han kan skriva upp att jag käkar och går på lådan ordentligt. Det har jag listat ut nu. Och då lämnar han mig i fred. Och då är jag hyfsat nöjd. Precis som gubbtjyven. Han har dock gjort en massa obekväma och taffliga närmanden här på uteplatsen trots att jag har satt upp ”stör-ej-skylten”.

Men som sagt – kom hem nu för Guds skull så jag får träffa er igen. ”Borta hyfsat, hemma aningen bättre” som vi katter säger.

Er trogne och tillgivne,

Gustav

Gustav

Gustav

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *