Katthotellet Villa Minnet

Lite paus…

…. från katteriet behövs ibland när andra viktiga ting måste hanteras. Den här helgen har vi haft hjälp av vår fina personal när plastmatte har följt med dottern i huset på jijutsutävling i Kumla och när plasthusse går kurs i kustskeppare. Det är tur att vi har er och ni vet själva vilka ni är!

Här från hotellet får ni hälsningar idag från Cezar & Ellis, Tezzla och Figge!

Cezar & Ellis är två supermysiga katter som är väldigt tåliga då vi har behövt att raka dem en hel del i pälsen. Tezzla är en jättefin Maine Coon-tjej som är hur cool som helst med att bo på hotell. Figgisen hälsar också att han äter massvis och trivs som vanligt på sin uteplats. Figges prat skulle jag känna igen bland 1000 katter – jag lovar!

Ellis

Ellis

Tezzla

Tezzla

Figge

Figge

Cezar

Cezar

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *