Katthotellet Villa Minnet

Sötnosar!

Vi fick i dagarna in ännu en liten, liten katt – Totoro – den 17 veckor lilla Sibiriern och återigen smälter man bara! Man glömmer så fort hur små de är när de är så unga och vi är väldigt glada över att få ta hand om en så här fluffig liten bäbiskatt ett litet tag! Totoro var lite blyg och undrande i början men har sturskat till sig rejält. Hon ligger gärna som en liten boll i famnen på oss!

Vi har också en skön trio här i form av Alex, Charlee och Rama som fått sig en liten lägenhet i form av 2 rum och en uteplats att dela på! De springer runt överallt i den men är helst ute om de själva får välja 🙂 Rama – siamesen – är supersöt med sina vindögda små blå ögon!

Till sist har vi en liten internationell katt som kom hit till oss med djurtransport ända från England. Bella Lugosi, som hon heter, väntar nu ivrigt på att matte ska komma hem till Sverige igen! En jättegosig katt som börjar spinna med en gång när man klappar!

Gänget på uteplatsen

Gänget på uteplatsen

Rama

Rama

Rama på uteplatsen

Rama på uteplatsen

Totorobäbisen äter

Totorobäbisen äter

Totoro

Totoro

Charlee

Charlee

Bella Lugosi

Bella Lugosi

Alex

Alex

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *