Katthotellet Villa Minnet

Gott och blandat!

Det är skolavslutningsveckor och snart börjar den riktiga sommaren! Om ganska precis en vecka så har vi fullt i hela hotellet och det är fullt ända till mitten av augusti! Vad himla skoj det ska bli att få ta hand om så många stammisar och nya kittekatter! Vi har inte räknat exakt men det är över 100 olika katter som vi har äran att få pyssla om under sommaren! Ett stort ansvar och ett underbart sällskap här på tomten!

Idag bjuder vi på lite bilder från nuvarande gäster. Bengalerna Maja och Athos, huskatterna Pocho och Palikie samt de väldigt försiktiga och skygga huskatterna Pixie och Mojja hälsar allesammans hem och att allt går bra!

Även om vi alltid försöker, så är det inte alltid vi lyckas vinna alla katters förtroende och Pixie och Mojja hälsar att de alltjämt är hyfsat skeptiska till oss men att de äter som hästar och gör allt de ska på lådan! De spenderar 99,99% av sin tid utomhus och smyger endast in i sitt rum för att gnaska i sig krubbet, gå på lådan och sedan snabbt som attans sticka ut igen 🙂

Athos

Athos

Maja

Maja

Palikie

Palikie

Pocho

Pocho

Mojja

Mojja

Pixie

Pixie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *