Katthotellet Villa Minnet

En riktig Ragdoll-fest!

En hälsning från mig, Sofia, som sommarjobbar här!

Just nu bor det extra många ragdolls hos oss, så himla mysigt! I och med detta blir det extra mycket gos och borstning med de långa pälsarna, och kammarna och borstarna går varma 😀 Den första ragdollen hette Josephine och föddes i Kalifornien i början av 1960-talet. Namnet ragdoll, eller trasdocka, fick rasen eftersom Jopsephines ägare tyckte att Josephine hängde som en trasdocka när man lyfte upp henne. Ragdolls kallas också ibland för ”Josephines döttrar”. Visst låter det fint?

Trots att många av katterna är samma ras, och ser liknande ut, är de helt olika individer med olika personligheter. Det är också det som gör det så roligt med ett katthotell, en plats med ett visst antal katter innebär en plats med lika många personligheter; pratiga, gosiga, hungriga, trötta, mycket ute, mycket inne, glada, lite mindre glada… 🙂

Samtidigt som borstarna varit flitigt använda har också kameran varit det och Astrid och jag har försökt fånga alla ragdolls på bild så att de får visa upp sig ordentligt! Grayson, Jaxon, Kenzo, Molly, Blue och Gus i sitt alldeles egna inlägg!

/Sofia

Gus

Gus

Kenzo

Kenzo

Grayson

Grayson

Jaxon

Jaxon

Molly

Molly

Blue

Blue

Molly

Molly

Molly och Blue

Molly och Blue

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *