Katthotellet Villa Minnet

Gääääsp – vad tråkigt det är att bo på hotell!

Ett ordentligt gäspfoto lyckades vi ta på Mysan! 🙂

Mysan är ny hos oss och var väldigt blyg i början men inte längre. Jättefin katt!

På avdelningen mest busiga katter så kvalar Teddy och Sasja in på delad första plats. Teddy är en brittisk korthår och han tycker det är sååå roligt att bli jagad – jag har aldrig sett en katt springa så fort och utmana oss att inte bli upplockad. Spinner gör han hela tiden :-).

Ett annat busfrö är Sasja (Neva Masquerade) som inte riktigt är ett år ännu. Efter ett och halvt dygn med matvägran, toavägran och ilsket blängande på oss från holken så är hon nu ute och springer, busar och biter oss i tårna för fulla muggar!

Emsie som också är ny är fortfarande skeptisk till oss men har lugnat ner sig betydligt från igår då hon kom hit. Mycket tassdaskande mot oss (inga klor dock) och jag är helt övertygad om att vi kommer att ha henne på vår sida innan helgen är över… 🙂

Som motpol mot allt buseri har vi lugna och fina Smilla och trygga Daisy som också hälsar hem!

Gäääsp

Mysan

Teddy vid ett tillfälle när han står still 🙂

Sasja

Emsie

Smilla

Daisy

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *