Katthotellet Villa Minnet

Nu kommer snart europavärmen!

Vi är laddade här på hotellet för den kommande värmen. Vi svettas och jobbar på för att se till att alla våra gäster mår bra. Som tur är har vi våra fantastiska sommarjobbare på plats som tar sitt jobb på fullaste allvar. Det är så härligt att komma in i hotellen efter ett utfodringspass och det luktar gott och nystädat. All cred Astrid! 🙂

När det inte finns städningar att göra och borstning och bus redan är avklarat så utrustar vi våra sommarjobbare med kameran så att de får ta bilder. Ni måste förstå att det finns tuuuusentals bilder på alla era fina katter men det är bara ett fåtal som hamnar här. All cred till Ella som tagit dessa fina bilder!

Ärling

Linus

Sessan

Teddy

Sasja

Sivan

Prins

Emelia

Tesoro

Doris

Foppa

Sture

Zingo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *