Katthotellet Villa Minnet

Den finaste svansen

Ja, nu har vi nog petat ner Ärlings kompis Prins ner från tronen av den som har den absolut finaste svansen (eller vansan som vi säger här på Villa Minnet). Maine Coonen Stefan har fått en ny kompis i form av en 11 månaders Maine Coon-hanne vid namn Iwan. Stefan är väl lite sådär lagom förtjust i sin nye kompis och han måste sätta honom på plats ibland. Iwan har en så snygg vansa och han visar stolt upp den. Ny etta på tronen m a o! Redan vid 11-månaders ålder så väger han 5 kg så vem vet hur stor han kommer att bli? Han är så fin och liknar vår egen Denver.

Pasta kom in med tratt men nu är den borta och hon njuter av sin nyvunna frihet på uteplatsen. Såret har läkt fint och hon äter jättebra! 🙂

Iwan

Kompisar ibland

Här fanns det lite mer mat…

Den finaste vansan ever

Iwan den söte

Pasta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *