Katthotellet Villa Minnet

Skyggisar

Vid incheckning får vi ju oftast reda på hur social våra gäster är och vad vi kan förvänta oss av dem rent socialt. Ibland får vi in katter som är otroligt skygga och som vi har mycket svårt att få kontakt med och där ägarna berättar att de kan ha tagit upp till ett år innan de ens har fått röra vid dem. Rasmus och Emil är såna skyggisar. Vi har fått vänta lite med att fotografera just Emil eftersom han har varit väldigt rädd när vi kommer nära honom. Men nu har det börjat släppa lite. Vi fick honom t o m att komma och nosa på oss när han fick godis. Stort framsteg! 🙂 Så nu kunde vi t o m få en bild på honom.

På köpet får ni även bilder på den fortsatt arga Doris och den gulliga huskatten Smulan som njuter i det fina vädret.

I skrivande stund så finns det fortfarande ett standardrum ledigt över höstlovet. Dela gärna!

Emil

Rasmus

Smulan

Doris

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *