Katthotellet Villa Minnet

Hälsningar från katthotellet

Vi har en massa katter som vill hälsa hem idag! Just nu har vi två nykomlingar. Den ena är den supersöta Ragdollbäbisen Billie som med sina 6 månader har världens minsta tänder och hon är såååå söt när hon ska smaska i sig sina godispinnar. Den andra är Tigris som är kompis till Mio (den störste Cornish Rex-pojken vi nånsin sett). Tigris är också en Cornish och är supergullig mot oss men stackars Mio får en dask då och då, men än så länge har vi inte fått någon anledning att stänga rummen mellan dem. Trots att Tigris är som hon är så vill de ändå hänga nära varandra – riktig kompiskärlek!

Leo älskar lasern. Han blir helt tokig och kan jag den hur länge som helst! Hur kul är inte det!

Full fart med andra ord på hotellet!

Tigris

Mio

Leo

Felis

Nisse

Tiffy

Billie

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *