Katthotellet Villa Minnet

Höstlov! Jippee!

Äntligen är det höstlov! Dessa ord kommer både från dottern Emilia som äntligen har höstlov och även från oss då förberedelserna har pågått för fullt för att äntligen få hit en massa kära stammisar till pälsbollar!

Men vi har fullt med hälsningar från många av våra katter som bor här just nu – Vi har en massa stammisar i form av Zlatan & Selma (har ni sett vilken vacker bild som vår duktiga praktikant Anna har tagit på Selma?), gosiga Minou där matte håller på och flyttar (det finns många anledningar till att bo på katthotell – inte bara semester…), härliga Tussan, finaste Daisy och nykomlingen Idun. Idun är en Chinchillaperser och är superliten. Morrar på alla katter men börjar bli mer nyfiken på oss. Hon älskar sin blötmat så ni får ursäkta smutsen i ansiktet – hon är ju trots allt en perser… 🙂 Ja, ni som har perser vet vad jag pratar om…

Låt alla pälsbollar komma hit nu – vi är redo!!

Tussan

Idun

Daisy

Zlatan

Selma

Minou

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *