Katthotellet Villa Minnet

Diabetes, mediciner, hypermorr och dubbelgos

Ja, just nu är det en salig blandning katter vi har hos oss. Allt ifrån bäbisarna Max och Naomis supergosiga små kattkroppar till Agatas hyperdåliga humör. Det är knappt så vi vågar gå in i Agatas rum för hon attackerar oss direkt med 120 decibels kattljud, klor och tänder men vi har haft henne förut så vi vet hur vi tar hand om lilla Agata 🙂 Video kanske kommer senare!

Precis mitt emellan dessa extremer så hittar vi lilla gamla diabeteskatten Moya som bara är jordens lugnaste lilla vän. Ingenting går snabbt i Moyas värld och hon ligger så stilla i famnen på oss. Sötnos! Sen har vi Douglas, Donato och Mirre som har varit en utmaning i sig. Mirre har också diabetes och vi har haft lite bekymmer med att få honom att äta men nu verkar det ändå släppa lite och det är vi oändligt tacksamma för då diabeteskatter måste övervakas mycket mer noggrant. Douglas och Donato är fortsatt väldigt skeptiska till det här med hotell och endast Douglas ville fastna på bild denna gång med sina stora tefatsögon.

Som bonus så bjuder vi på en bild av superstammisen Nisse – den jordnära och lugna bamsebjörnen som vi haft här så många gånger och som vi bara älskar! Även han får olika mediciner morgon och kväll!

Sixten

Sixten

Moya

Moya

Mirre

Mirre

Stammisen Nisse

Stammisen Nisse

Douglas

Douglas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *