Katthotellet Villa Minnet

Gosiga, blyga och försiktiga

Ja, vi har en härlig mix av katter just nu men idag så ger vi er lite bilder från blyghörnan!

Där bor bland annat Stumpan som har varit här ett tag nu och det tog några dagar innan vi fick riktigt bra kontakt med henne. När vi väl fick det så upptäckte vi dock hur otroligt snäll och fin hon är! Hon tycker mycket om att gnugga sitt huvud mot oss och bara vara med!

Den jättelilla huskatten Molly är tillbaka hos oss och det är vi bara glada över! Hon tycker om när man är superförsiktig med henne. Allt måste gå långsamt och stillsamt. Då ligger hon så gärna tyst i famnen och bara tittar upp i ens ögon!

Agnes är en riktig blyger och vi har väl inte riktigt kommit henne nära. Hon gömmer sig fortfarande för oss men när vi inte ser det så äter hon som en liten häst så det finns inget att oroa sig över där 🙂

Stumpan

Stumpan

Vackra lilla Molly

Vackra lilla Molly

Agnes

Agnes

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *