Katthotellet Villa Minnet

Tredje ”kattvent”

Idag firar vi tredje advent eller kanske ”kattvent” här på hotellet.

Vi visar sköna bilder på Gerda, Hallon, Persika och Svea. Gerda har en extra tumme på sina framtassar – det ser vi inte så ofta! Lite blurrig bild men ni har beviset nedan… Hon är hur gullig som helst och äter sin medicin som hon ska.

Hallon och Persika är två abessinier. Persika är otroligt social och superfin. Hans kompis Hallon ,en 7-månaders bäbis, är lite ilsk av sig. Hennes mamma stötte bort henne när hon enbart var 4 veckor gammal så där har vi säkert en hel del av förklaringen på hennes beteende. Vi kämpar på dock för att lära känna henne bättre och få henne att lita på oss! 🙂

Svea, o Svea… Vilken katt! Martin – här har ni lyckats bra må jag säga. Man kan inte få nog av henne helt enkelt.

Svea

Persika

Hallon

Gerda

Gerdas tumme

 

2 tankar om “Tredje ”kattvent”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *