Katthotellet Villa Minnet

Trotsar kylan

Vissa av våra gäster trotsar det trista vädret och är ute i stort sett hela tiden. Miss Lily älskar att vara ute och vi lyckades fånga henne på bild när hon var inne. Annars går hon bara in för att äta och gå på lådan. Vissa är mer utekatter än andra! 🙂

Idun är en superhärlig katt som trots allt har fattat att det är ganska mysigt även inne. Hon äter sin medicin så duktigt och är en riktig pälsboll.

Nox och Iris är också ute väldigt mycket och nu när det äntligen har kommit lite snö så ser vi små tassavtryck överallt i snön – det är trots vädret väldigt härligt att få vara ute! Nox är ute lite mer än Iris som helst av allt är inne och busar när vi människor är i hotellet!

Miss Lily

Iris

Nox

Idun

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *