Katthotellet Villa Minnet

Två jordnötter, två sötnötter och en Leo!

Ja, vi har sån tur här i vårt lilla hotell som får ta hand om så många katter som är så olika och så himla gulliga!

Peanut – en av våra stammisar är tillbaka och hans svans påminner mycket om en jordnöt. Kort, krokig och söt! Den svansen har vi sett många gånger men att vi skulle få in katten Ben i rummet bredvid, även han med en kort liten jordnötsstump till svans, hade vi inte räknat med! Nu ville inte Ben att hans svans skulle fotas men tillsammans med Peanut så har dessa två herrar ungefär en hel svans!

Sen fick vi ju in Marlon Brando och Milton! Vilka fluffisar! Kolla själva på bilderna så ser ni hur gosiga de här två kan vara i en kattvänlig famn! Milton är aningen mer skeptisk än Marlon Brando till det här med hotell men det är bara mot andra skumma katter och inte mot oss människor. Underbara katter!

Sen vill förstås fina Leo hälsa hem också! Leo har svart bälte i att använda kattluckan nu och han far in och ut mellan värmen och det ”härliga” vädret vi har här! Leo är, precis som Milton, aningen skeptiskt till andra katter men med oss är han alldeles underbar! Kramvänlig, varm och gosbollig!

Peanut

Peanut

Ben

Ben

Peanut med sin jordnötssvans

Peanut med sin jordnötssvans

Marlon Brando

Marlon Brando

Milton

Milton

Leo

Leo

2 tankar om “Två jordnötter, två sötnötter och en Leo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *