Katthotellet Villa Minnet

Snart semestertider!

Har man katthotell så gäller aningen annorlunda semesterschema! Det blir lite upp- och nedvända världen så att säga. När halva Sverige är borta på härliga sol- eller skidsemestrar så jobbar vi som mest här. Det är så härligt att höra vart alla ska. Vi skriver ju alltid ner resmålet  vid incheckning så vi vet vilken tidszon husse och matte befinner sig i om det nu skulle vara något!

Nu när vi själva snart har semester så börjar Katthotellet sakta men säkert att tömmas på floffbollar och två av dessa är William och Wimka! De vill så klart också skicka en hälsning!

Säg hej till de här fina kissarna som båda var väldigt blyga till en början. Wimka har blommat ut rejält och hon älskar att bli borstad och att vara utomhus. William är alltjämt lite blyg men äter desto bättre!

William

William

Wimka

Wimka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *