Katthotellet Villa Minnet

Sportlovet har checkat in!

Ja, då är det sportlov i huvudstaden och det märks! Invasionen av skidåkssugna kunder har ramlat in här på Villa Minnet under fredag och lördagen och dammet börjar nu lägga sig. Som vanligt när vi har fullt i hotellet så har vi personal och det är så skönt att få en vecka med avlastning på all drift. Det vi fortfarande får dock, är att hänga med alla era fantastiska katter! Vi har bara stammisar här nu (förutom en liten fantastisk Pixie Bob som vi återkommer till någon annan dag…) så det råder faktiskt harmoni relativt tidigt på lovet. Nåja, några katter som måste visa upp sin väsiga sida finns det alltid men det är höga svansar generellt i hotellet. Vi har som vanligt lite stammisfasoner från många av våra gäster – vad sägs om att Bärtas krav på handskalade f’låt handskalade och nyskalade räkor till kvällssnack? 🙂

En som har tuffat till sig rejält och anser sig ääääga hotellet är bengalen Cleo. Första gången hon var här var det stora ögon och hon var väldigt försiktig. Det är som bortblåst nu och det är så kul att se!

Vi njuter av första omgången bilder från just stora hotellet.

Strumpan

Blue

Sally

Bärta

Cleo

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *