Katthotellet Villa Minnet

Mysiga och solsugna katter!

Ja, i dessa virustider så måste man försöka tänka positivt och både tänka och göra annorlunda. Vi var exempelvis iväg några timmar under dagen idag i skog och mark och bara njöt av naturen, solskenet och den bitvis isande vinden!

I hotellet har vi nykomlingarna Agatha och Wednesday som var aningen försiktiga i något dygn men som nu gladeligen gosar, kelar och skuttar ut på uteplatsen. Wednesday buffar så hårt med sitt lilla huvud att man måste värja sig! Supersvår att fota med andra ord!

Lexus får en oväntad stund med Denver (vår egna Norskis) – alla våra gäster får räkna med att få besök ovanifrån ibland! 🙂

Det är ju inte alltid semesterresor utomlands som är en anledning till att man har sin katt på pensionat utan det kan ju vara allt ifrån husförsäljningar, renoveringar till annorlunda jobbsituationer eller resor till sommarstugan. Vi finns här för er som behöver hjälp med passning och vi tar hand om era pälsklingar på förstklassigt vis – precis som vanligt!

Ta hand om er!

Figge

Agatha

Wednesday

Lexus

Lexus får besök av Denver

Tiger

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *