Katthotellet Villa Minnet

Varma hälsningar från oss!

Ja, det är en minst sagt konstig tid vi befinner oss i just nu. Vi märker givetvis att betydligt färre bokningar strömmar in och att de istället byts ut mot avbokningar. Vi tycker så klart det är jättetråkigt att ha färre gäster än normalt men vi får istället skämma bort dem vi har!

Här hemma är det just nu fantastiskt fint väder och våra floffiga små gäster njuter av sina uteplatser. När det är lågsäsong tillgängliggör vi alltid uteplatser så långt det går till alla oavsett vad man bokat. Vi har Fifi som en är en pigg, mysig och aningen äldre liten katt med kort svans och så vi har Emil som inte riktigt kan bestämma sig för om han ska vara jättegosig eller lite småväsig på sina grannar. Sedan har vi Momo & Seasam och Melker & Malte – två stycken stammisduos som vi haft hos oss många gånger förut och som vi känner väl! Alla hälsar till sina hussar och mattar!

Vi vill avsluta med att önska er alla en lugn, vacker och härlig dag. Ta hand om er i dessa annorlunda tider och försök att njuta av helgen!

Melker

Malte

Seasam

Momo

Emil

Fifi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *