Katthotellet Villa Minnet

Lugn och ro

Elmer, Trollet och Chilli chillar på hotellet. De har det lugnt och skönt medans mattes lägenhet har stambyte! Trollet och Chilli är bägge två mysiga gostörstande huskatter. Elmer däremot är mer blyg och mer på sin vakt och undrar vad det är för ställe han har kommit till. Han börjar dock mjukna något och han tillåter oss att klappa honom utan att bli rädd. Han är dock den som utnyttjar uteplatsen mest och springer in och ut genom luckan! 🙂

När man har fler är två katter och vill checka in hos oss så måste man boka två rum. Det är däremot så fiffigt gjort att vi öppnar upp luckan mellan rummen så att de kan umgås allihopa precis som hemma. Har det ena rummet tillgång till svit så får även standardrummet tillgång till uteplats – vilket uppskattas!

Elmer

Trollet

Chilli

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *