Katthotellet Villa Minnet

Sköna maj

Idag är det ingen vanlig dag utan idag fyller vår älskade dotter 13 år! Hipp hipp hurra!!

I hotellet har vi ganska många gäster ändå trots Coronan. Vi har 6 st härliga gäster hos oss i skrivande stund. Vi har Alfons och Stanley som är två mysiga herrar som är här för första gången. Alfons hälsar att det går alldeles utmärkt med insulinet!

Ramona är också en ny bekantskap och en superhärlig tjej som verkligen älskar sin uteplats. Alla katter utnyttjar sina uteplatser nu till fullo i det fina vädret.

Vi har många avbokningar så håll koll på kalendern som kan öppna upp sig för hett önskade tider. I midsommar finns det platser kvar t ex – för ni som funderar på att åka lite båt eller hänga i sommarstugan!

Vi har inte bara avbokningar utan nu börjar vi se att det börjar trilla in bokningar igen – för tre veckor sedan hade vi en bokning, för två veckor sedan hade vi också en bokning, för en vecka sedan hade vi fyra bokningar och hittills den här veckan har vi också fått in fyra nya bokningar. Vi slutar aldrig att hoppas på framtiden!

Chilli som alltid ska vara med

Ramona

Alfons

Stanley

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *