Katthotellet Villa Minnet

Det är inte varje dag…

… vi får in en isbjörnebäbis till hotellet! 🙂 Yuki är en helvit brittisk korthår (det har vi aldrig sett förut) och som alla andra britter är han helt fantastisk. Vi har faktiskt tre britter i hotellet samtidigt nu och det är inte så vanligt, men desto mer underbart för oss! 🙂

Vi har även en hälsning från Cosmos som njuter till fullo av sin uteplats. Hans ”axel” har väldigt lätt att hoppa ur led så vi springer dit hela tiden för att kolla att så inte är fallet. Tydligen klarar han av att sätta den på plats själv så det känns ju lite bättre i alla fall.

Vi njuter av värmen och katterna verkar inte bry sig så mycket om att det är varmt. Under dessa varma sommardagar så är vi glada att det är ett katthotel vi driver och inte ett hundpensionat. Hundar tål ju värmen såå mycket sämre än vad katter gör….

Cosmos

Yuki

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *