Katthotellet Villa Minnet

Glad Midsommar!

Vi hade för några veckor sedan ingen aning om hur midsommar skulle bli här i katthotellet. Det har varit fullbokat, avbokat och ombokat tills för inte så länge sedan alls men nu är vi så otroligt glada över att få ta hand om ett, i princip, fullt hotell med 23 pälsklingar!

Vi vill önska er alla en glad midsommar och en vaaarm sådan. Vilket fantastiskt väder vi har fått i år!

Många midsommarhälsningar blir det – och de kommer från Zamir & Zelma, Skipper & Trolle, Torsten & Hera, Melker & Malte, Zlatan & Selma, Rut, Billie, Felis, Romeow, Tarzan, Gerda, Kajsa, Kylo, Molly, Soya, Ezra, Tigris och Smarty.

Zamir

Selma

Zlatan

Malte

Romeow

Felis

Soya

Rutan-Tutan

Ett stycke fluff i form av Skipper & Trolle

En trött Ezra

Torsten

Hera

Molly

Kylo

Kajsa

Gerda

Tarzan

Billie

Zelma

Smarty

Tigris

Skipper

Trolle

Melker

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *