Katthotellet Villa Minnet

Hälsningar från ett kallt Stockholm

Det är kallt idag men i hotellet flödar värmen! Idag får ni hälsningar från de tvååriga bröderna Sebbe & Sesam. Helt underbara katter som är supersociala. Sesam är lite mer försiktig än vad Sebbe är men bägge två vill alltid vara med. De utnyttjar sin uteplats till fullo och trivs mycket bra. De äter som små hästar och det är det fler som gör. Vi har riktiga matvrak i hotellet just nu och det är renslickade skålar i nästan varje rum – det älskar vi! Hellre det än att vi har matvägrare hos oss.

Fler storätare är Peggy, Harry och Tintin. Tintin i sitt vita fluff är en ragdoll och vi kallar just nu lilla hotellet för ragdollhotellet med hela fyra ragdolls. Vi har en sex månaders ragdollbäbis hos oss, men det får bli en liten cliffhanger….

Sebbe

Peggy

Harry

Tintin

Sesam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *