Katthotellet Villa Minnet

Långliggare

När man bokar plats hos oss så kan man få rabatt när man har blivit stammis. Det innebär att när man gjort 5 bokningar så får man 10% rabatt på kommande bokningar. Om våra gäster bor en längre tid hos oss (15 dagar eller längre) så kallar vi dem för långliggare och då får man ytterligare rabatt på bokningen. VI har såklart en massa kunder som både är stammisar och långliggare. Det hänger liksom lite ihop att man litar på oss så mycket att det är inga problem att lämna sin katt här längre än 2 veckor – det är vi såklart glada för! Det som är så kul med långliggare är att vi kommer dem så nära och vi får en riktigt fin relation. 🙂

Ett exempel är att det inte längre finns lediga rum över både jul och nyår pga långliggarna. Det finns rum ledigt enbart över jul eller enbart över nyår. Passa på och boka upp det redan nu!

Det finns så många fina katter i hotellet just nu och som alla hälsar att de mår bra! Njut av de fina fotona!

Czesio

Kajsa

Zingo

Svea

Tyson

Almar njuter i solen

Milo

Pom

Simba visar sina teefies

Daisy

Sessan

Skipper

Trolle ser ut som han har sett ett spöke 🙂

Lexus

Foppa

Doris

Foppatass

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *