Katthotellet Villa Minnet

Rush hour

Mitt i den svenska sommaren när det är som mest att göra så åker min man Nicholas iväg på en veckas semester. Den här veckan har jag fått kämpa må ni tro! P g a Corona så har vi inga sommarjobbare på plats – åh vad ni är saknade! Ni vet vilka ni är!

Idag när de fina kissarna Sebbe och Sesam skulle checka ut så var jag bara tvungen att nämna för deras matte att jag har fyra rum och städa idag och så nämnde jag hur mycket jobb det är att flyttstäda ett rum. ”Oj, är det bara för att det är Corona?” svarade hon. ”Nej, det är alla dagar. 365 dagar om året” svarade jag… I miss my hubby!!

Det finns massor av katter som vill hälsa hem i den här bloggposten. Vi har Clara den fina Maine Coonen – jag kan aldrig sluta att tänka på musikalen Cats när hon är här. De har verkligen haft en Maine Coon framförs sig när de har skapat en del av karaktärerna… Vi har ragdollen Nico som gärna sjunger med i musikalen. Han är den mest pratglade katten vi nånsin har haft på hotellet. Vi har även hälsningarna från paret Albus & Louis. De är också ragdolls och Louis är så busig! Vad kan man annars vänta av en 6 månaders bäbis! Albus blir lite trött på honom ibland. Vem skulle inte bli det…?

Dino är en riktig fining som idag har blivit av min sin uteplats och fått plats i lilla hotellet. Han är nu granne med den lille Louis. Lycka till med att sova Dino! 🙂

Sixten är också en ny bekantskap och han är också en fining och ger en små love bites – underbart! Innan han kom hit så gick han in i ett nymålat hus målat med faluröd färg – stackars liten, såg helt ”blodig” ut när han checkade in!

Lady är en fin sköldpadda som också mår bra och hälsar hem!

Siameserna Sixten & Siri är så härliga och livliga. Sixten äter sin medicin så snällt så!

Etna & Flinga är också med på ett hörn. Nya bekantskaper även dem. Flingis är en Neva och Etna en Sibbe. Denver (vår egen skogis) har redan varit där och retat upp dem på uteplatsen. Det verkar som om Denver ser det som sitt enda och viktiga jobb att reta upp nya katter på hotellet . Han är hopplös! 🙂

Bella & Estrid är två brittiska korthår som också är här för första gången. Estrid är så himla liten och söt. När husse lämnade dem så trodde jag han menade att de är 7 och 8 månader men de är 7 och 8 år. Det kan man inte tro!

Oshi & Scilla är också på plats. Scilla är blyg som vanligt medan norskisen Oshi vill alltid vara med. Oshi kommer in från uteplatsen när jag kommer in till honom medans Scilla springer ut ur rummet och ut på uteplatsen… Det är lite roligt hur olika individer katter faktiskt kan vara.

Den finaste Lexus är här igen. Det finns ingen och jag menar ingen som buffar med sitt huvud så hårt som Lexus. Det är många vattenskålar som har hamnat på golvet kan jag lova… Och vilket matvrak han är – underbart!

Lex & Louie är våra Somaligäster som har varit här några gånger. De hänger på uteplatsen och mår så bra. Lex äter sin medicin som han ska också. 🙂

Oshi

Flinga

Etna – precis uppskrämd av Denver

Estrid

Bella

Siri

Dino

Sixten

Louis

Lady

Nico

Albus

Clara

Lexus

Sixten

Scilla

Lex

Louie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *