Katthotellet Villa Minnet

Sååååå fina gäster!

Vi kämpar på här med alla underbara gäster vi har – det är så kul att sommaren blev som vi hade hoppats och att vi faktiskt fick gäster här. Det var långt ifrån säkert för bara några veckor sedan och vilken skara av snyggingar vi fått då!

Här har ni ännu ett glatt gäng som vill hälsa hem! Och med hem så menar vi Sverige för det är bara två gäster vi har här vars matte eller husse var tvungna att resa utomlands. Alla andra semestrar på Gotland, Öland eller i Norrland, Småland eller Värmland eller vad det nu än må vara.

Säg hej till snyggingarna Elektra, Frida, Maja, Musse, Zelda, Max, Miranda, Felis och Joep! Några väl utvalda guldklimpar i vår vardag!

Elektra

Elektra

Joep

Joep

Felis

Felis

Miranda

Miranda

Max

Max

Zelda

Zelda

Musse

Musse

Maja

Maja

Frida

Frida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *