Katthotellet Villa Minnet

Utbrytarkungen

Nicholas och min dialog efter utfodringen i morse:

Nicholas: ”Öppnade du fönstret på glänt åt Romeow igår vid nattningen?”

Jag: ”Nej, jag stängde fönstret då. Jag trodde du hade ställt det på glänt?”

Nicholas: ”Nej, det var på glänt igen i morse – jag trodde du hade öppnat det…””

Hmmm. Jag är 100% säker på att utbrytarkungen Romeow kan öppna fönster nu också :-). Det är ju tur att vi har en spärr på fönstret så att han inte kommer ut på uteplatsen. Dino hade nog blivit lite förvånad då :-). Vi har haft över 2100 besök sen vi öppnade hotellet och ingen har någonsin lyckats med bedriften att öppna något fönstret. Ja, förrän nu då. Det ska bli spännande att se om han lyckas göra det igen…

På plats i hotellet har vi även de fem månader gamla Nevorna Athena och Amethyst. De var lite kinkiga i maten först men nu har det ordnat upp sig! 🙂

Ash

Utbrytarkungen Romeow

Lady

Lexi

Amethyst

Athena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *