Katthotellet Villa Minnet

Var är kameran när man mest behöver den?

Ni kan ju förstå vilka tillfällen som går förlorade i ett busigt katthotell när man inte har en kamera i högsta hugg. Häromdagen så köpte vi en luftkylare till stora hotellet vilket var en hit (mest för oss tror jag…) Men Romeow tyckte det var så skönt att svalka sig att att lade sig på rygg precis framför fläkten men benen i luften och bara njöt av kalluften på magen. Herre jesus – den bilden hade ni velat se – jag lovar! 🙂 Eller när samma Romeow försökte hoppa ner i papperskorgen som är lite för liten för honom. Han är ganska rund och go (eller f’låt han har mycket päls… ;-)) så det var också en syn må jag säga!

Våra yngsta gäster får tillfälle att visa upp sig i kvällens bloggpost. Vi har Pepino (Gurkan) och Saga här för första gången. Pepino är otroligt social och springer och klättrar precis överallt (både ute och inne). Hon var jätteblyg från början men har nu blommat ut ordentligt vilket är superkul att se! Och så har vi Saga som är hotellets spinnmaskin. Det är på den nivån att man måste sätta på sig öronproppar – hon älskar att busa och lasern är favoriten! 🙂

Saga

Gurkan sitter äntligen still…

Pepino

Eh… Hoppas det luktar gott…

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *