Katthotellet Villa Minnet

Blygisar

Ibland får vi in katter som är väldigt blyga och gör inte så mycket väsen av sig. Då får man gå väldigt lugnt till väga och inte göra några hastiga rörelser eller höga ljud. Man måste vara varsam helt enkelt. Just nu har vi tre blygisar här på hotellet – Po, Poppy och Tasse. Alla kommer från olika familjer och det handlar oftast om katthemskatter där man inte riktigt vet vad som har hänt dem. Men alla är välkomna hos oss och vi tycker så mycket om dem! 🙂

Poppy får vänta ett tag till innan vi kan få ett foto på henne – så husse och matte håll ut!

Vår dotters favorit på hotellet just nu är Floki. Det är en otroligt mysig katt som är som en stor nallebjörn. Supermysig! Han fixar kattluckan och är ute så mycket det bara går. Vi vill också hälsa hans hussar att astmamedicinen slinker ner som de ska och han har inte ont.

Maine coonen Åzzi är kompis med den blyge Tasse och de är här för första gången. Det roliga med bilden på Åzzi är att Tasse ligger bakom henne i holken…

Sibben Cindy är också här för första gången och även hon njuter av sin uteplats!

Po

Åzzi

Floki

Tasse

Cindy

 

3 tankar om “Blygisar

  1. Anita Roslund.

    Vi tackar så mycket för att ni tog så väl hand om Cindy.

    Hon såg så nöjd ut när vi hämtade henne.

    Om vi behöver kattvakt igen hör vi gärna av oss.

    hälsningar Anita .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *