Katthotellet Villa Minnet

”En vecka kvar till skolstart”

Kan ni tänka er det onda ögat jag fick av vår 13-åriga dotter när jag sade de alltför sanna orden… 🙂

Vi märker av att sommar och semestrar börjar gå mot sitt slut. Det tunnas ut i hotellet och många har checkat ut. Trots den härliga sommarvärmen som pågår just nu så är det trots allt mitten av augusti och tankarna börjar kanske vandra mot jobb och skola. Många kanske börjar planera för nästa semester och undrar såklart hur pandemin kommer att se ut nu i höst och vinter. Dessa tankar finns nog hos många just nu. Vi vill bara meddela att vi har öppet som vanligt om ni tänker åka iväg någonstans!

Här i hotellet så får vi njuta av Billie-bus. Hon är världens busigaste och en superskön liten tjej!

Vi har en ny bekantskap i Isa som till en början var lite avvaktande men har nu visat oss vilken godbit hon är. 🙂

Morriz och Sigge har nu fått uteplatsen vilket Sigge uppskattar mest av dem. Han är en riktig blygis och håller sig för sig själv medans Morriz är den totala motsatsen som bara vill gosa. Hela tiden. Han vill nästan inte alls vara på uteplatsen eftersom man kan missa gos då. Det är supersvårt att få ett bra foto på någon som bara vill vara nära hela tiden. En underbar katt!

Morriz

Sigge

Isa

Billie-bus

En tanke om “”En vecka kvar till skolstart”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *