Katthotellet Villa Minnet

Somriga hälsningar!

Idag bar det iväg några mil ut till Almunge för vi hade hört ryktas att det dignar av hallon att plocka där! Det stämde mycket väl upptäckte vi när vi kom fram och det tog inte lång tid att plocka på sig över 5kg hallon – vad vi nu ska göra med alla dem men nu har vi så det räcker kan man säga och vad känns somrigare än att stå och plocka mogna hallon?

Väl hemma igen åkte kameran fram och här kommer lite somriga hälsningar från Amos, Zelda, Sally och Strumpan! Idag fick Amos äntligen en uteplats och DET var uppskattat det! Han störtdök ut och placerade sig lojt på en solig hylla och där ligger han fortfarande 🙂 Även Sally och Strumpan som är riktiga stammisar fick smaka på utelivet idag. Precis som Amos, så dök Strumpan ut och började gassa i solen. Sally stannade inomhus ett litet tag idag!

Zelda, det lilla matvraket, hälsar att allt går som på räls. Det är tomma skålar och fyllda kattlådor i hennes rum 🙂

Amos

Amos

Hallonplock i Almunge

Hallonplock i Almunge

Zelda

Zelda

Sally

Sally

Strumpan

Strumpan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *