Katthotellet Villa Minnet

Uteplatser i sommarhettan

Nu är vi inne i augusti och än så länge är det sommar och semester för många. Dock inte för oss då vi jobbar på högvarv just nu. Det finns två glada siameser här idag som har fått tillgång till sin svit en dag tidigare – det får ni tacka Zingo för! Love som nu är granne med de tokiga siameserna hälsar att hotellivet från och med kl 12.00 idag är sämst av allt i hela världen. 🙂

Ibland är vår kunder oroliga för om deras pälsklingar kommer klara luckan till våra uteplatser när man har bokat svit. Era katter är smartare än ni tror! Tänk på att det finns katter som kan öppna fönster (läs förra bloggposten) och då förstår ni ju att en kattlucka är ”piece of cake”. Det handlar bara om hur pass intresserad och nyfiken er katt är. En av våra oroliga mattar var just Kajsas matte som oroade sig att Kajsa skulle sitta ute på natten och frysa och inte kunna komma in igen. Jag kan ju meddela att det är just Kajsa som utnyttjar uteplatsen mest av alla och springer in och ut genom luckan mest hela tiden! 🙂

Kajsa

Love

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *