Katthotellet Villa Minnet

Brudarna och Tintin

Vi har besök här för första gången av Cornish Rex-brudarna Celine, Flizan och Verris. En underbar och pigg ras! De äter som hästar och utnyttjar uteplatsen maximalt! Verris som är den mest sociala av dem är supergullig och vill ha gos mest hela tiden. Flizan vill också ha gos men är lite mer blyg (än så länge!). Och så har vi Celine, alias Sillen, som är mattes katt – och det märks. 🙂 Hon fräser och visar att det här med hotell är inget för henne! Hon börjar dock att ge med sig – det märker vi. Nu är hon kvar inne på rummet och springer inte ut så fort vi närmar oss – ett första framsteg! 🙂

Ragdollen Tintin är också med på ett hörn – tänk att vi har fått vara med honom ända sen han var bäbis och nu är han ca 6 år (lätt att räkna eftersom vi öppnade till jul 2014…) 🙂

Tintin

Flizan

Verris

Celine

En tanke om “Brudarna och Tintin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *