Katthotellet Villa Minnet

Höstens intåg

Ja, nu är det inte så varma kvällar längre. Härom kvällen hade vi 7 grader ute så det börjar kännas att hösten närmar sig. Alla våra gäster nyttjar sina uteplatser till fullo och alla fixar luckan. På besök i bloggen den här lördagen är Stella & Starlet – otroligt fina huskatter som är så snälla och tillgivna. Vi har Zingo & Lurven som också är otroligt fina huskatter – Zingo vill alltid vara med och går åttor kring benen och älskar att ge små love bites.

Zilpha är här för andra gången och hon är måttligt road av att vara här :-). Så mycket attityd i den lilla kroppen! Hon snackar som vanligt massvis och väser och fräser åt allt som kommer i hennes väg. Hon lugnade dock ner sig första gången och vi ser tendenser till det nu också. Nu efter några dagar här kan hon komma ut ut ur rummet och stryka sig mot oss, men man får passa sig för den här lilla ettåringen – för hon kan vända på en femöring. Vi bara skrattar åt hennes försök att mästra oss. 🙂

Zingo

Starlet

Stella

Zilpha

Lurven

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *