Katthotellet Villa Minnet

Tussan

Tussan är en av våra många stammisar. Tussan behöver borstas ofta då hon har en enorm päls och så tycker hon om när hon blir snygg. Hon älskar att ”tjorva” – jag vet, vi har en hel del konstiga ord för oss här i katthotellet… 🙂 Om ni hör oss säga tjorva så menar vi att en katt rullar runt och åmar sig för att få uppmärksamhet. Det är liksom vårt ord. Om ni hör oss säga ”vansa” så kanske ni förstår att vi menar svansen. Vi försöker att lägga band på oss men det är inte så lätt bland alla dessa pälsklädda varelser. By the way – Tussan älskar också sina sticks (godispinnar) som hon förväntas få vid varje människobesök. Hon får inte alltid som hon vill men hon blir lite bortskämd. För att hon är så snygg.

Tussan är snygg

Tussan behöver borstas

Tussan tjorvar

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *