Katthotellet Villa Minnet

Höstlov!

Ja visst är det höstlov nu och då brukar barn nu för tiden knata runt i kvarteren och snällt eller skrämmandes vilja ha godis. Det är en kul tradition för barnen och det blir mysigt i kvarteren med alla uppyntade hus. Det som inte får glömmas är att vi även firar Alla helgons dag och då vi traditionsenligt besöker alla våra nära och käras sista plats och tänder ljus. Det är en magisk plats att vara på då det är mörkt och vi önskar er alla en fin kommande helg.

Här i hotellet så har vi, för högtiden, relativt få gäster nu gentemot vad vi brukar ha denna tid på året men det betyder bara att de får ännu mer bus och godis 🙂

De fina gäster som ikväll vill önska er en fin och lugn kommande helg är Tiger, Skrållan, Joep och Romeow. Nästan alla är stammisar här och vi känner dem, vid det här laget, mycket väl. Huskatten Joep är ett livligt matvrak som är hur gosig som helst. Skrållan, den lilla somaliern, får våtmat då många tänder tyvärr har börjat försvinna på ålderns höst. Romeow, den brittiske korthårsherren, har parkerat sig i hängmattan. Tiger – ja Tiger är bara en underbar, rund, livsnjutande sak i ett spinnigt paket som inte rör sig mer än nödvändigt!

Tiger

Tiger

Skrållan

Skrållan

Joep

Joep

Romeow

Romeow

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *