Katthotellet Villa Minnet

Kattungar som söker kärleksfulla hem

En av våra stammisar här på hotellet har vigt sitt liv åt att ta hand om katter som inte har några hussar eller mattar. Just nu har hon fyra kattungar som är 10 veckor gamla som hon vill ska hitta nya hem.

De stackars kattungarna hittades vid två veckors ålder skrikandes efter sin mamma som inte fanns i närheten. De är chippade, kastrerade, grundvaccinerade (i nästa vecka) och veterinärbesiktigade. Eftersom de inte har någon mamma så kan de redan nu få nya hem. (Annars sker det tidigast vid 12 veckor). De lämnas enbart ut i par.

De är otroligt gosiga och sociala hälsar vår stammis!

Kontakta oss på Villa Minnet om det finns något intresse så förmedlar vi kontakten. Tveka inte att hjälpa till om ni har haft funderingar på att skaffa katt. Hur kan man inte bli förälskad i Nalle? Just saying… 🙂

Maja

Nalle

Strumpan

Saga

2 tankar om “Kattungar som söker kärleksfulla hem

 1. Gunilla Ekerland

  Jag tycker att Nalle ser bedårande ut, och så

  har han fått ett bedårande namn, så honom skulle ju vara jätte trevligt själv är jag 68 år pensionär och handikappad. I ben och rygg så jag tillbringar all tid hemma och behövernogon att prata med och pussa krama kanske sjunga lite för

  1. Nicholas Inläggsförfattare

   Hej Gunilla!

   Det här är en äldre post så Nalle har redan fått ett nytt hem! Hoppas du hittar någon annan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *