Katthotellet Villa Minnet

Veckans karaktär

Den här veckan var det extra svårt att välja ut veckans karaktär men till slut så föll valet på Lillis. Lillis är en sibbe på 1,5 år och det som är fantastiskt med henne är hennes underbara svans och hennes härliga humör. Hon är extremt social och morrar endast lite lätt på andra katter…. 🙂 Hon älskar att vara ute. Hon har även sedan sist hon var här fått en kompis i form av Mimmi, även hon en sibirisk kattflicka på 1 år. Mimmi är betydligt blygare och hänger mest i holken än så länge så det blir inte så mycket av den syskonkärleken. Vi får väl se om vi kan locka fram ett skratt från henne – just nu ser det dystert ut! 🙂

Det här med mat är överskattat tycker bägge (förutom godis då) så vi får väl se om vi lyckas peta i dem lite mat innan de åker hem igen.

Lillis

Mimmi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *